Музика, шум, крики до самого ранку. Дискотека біля Івано-Франківської ОДА у час карантину… (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Біля будинку Івано-Франківської ОДА в ніч п’ятниці на суботу щотижня відбувається дискотека, крики та шум чути за кілька кварталів і це у час карантину.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

На цю проблему звернув увагу Степан Бимбер, який у себе на сторінці у ФБ написав звернення до Івано-Франківського міського голови Руслана Марцінківа:

«Сьогодні чергова ніч з п’ятниці 14.05 на суботу 15.05 , на годиннику 03.33 ночі, а люди, які мешкають по сусідству з офісним будинком 16 Б по вулиці Мельничука, в котре не сплять.

А, не сплять вони тому, що на п’ятому заскленому поверсі цієї будівлі, в семидесяти метрах від Вашого кабінета, що неділі, по п’ятницях та суботах, відбуваються дискотеки, з криками та воплями. А чи знає шановний пан мер, що по ночах відбувається під його носом? Тоді як всі доброчесні підприємці-ресторатори, та інші люди, зі сфери обслуговування , мають бути зачинені о 24.00, даний, не зрозумілий заклад, працює до 04.00 а то і до 05.00 години ранку, порушуючі всі можливі правила та спокій громадян.

А, яка ж реакція поліції на звернення мешканців про порушення тиші? А ніяка. Це говорить про дві речі, або вона погано виконує свою роботу, або в неї є вказівка не чіпати цей заклад, і не реагувати на звернення. В обидвох випадках відповідальність за дії або бездіяльність правоохоронних органів лежить на Вас.

З нетерпінням чекаємо Ваших коментарів і реакції. Також цікаво буде почути думку тих, хто закриває свої заклади о 24.00» – написав Степан Бимбер.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.