На оновленій площі біля Коломийського ліцею №1 заклали наріжний камінь під пам’ятник Василеві Стефанику (фото)

Новини, рубрика призабуті імена, Суспільство, Туризм
Сьогодні Коломийська громада відзначає 150-річчя від дня народження Василя Стефаника. З нагоди Стефаникового ювілею на оновленій площі біля ліцею №1 заклали наріжний камінь під будівництво пам’ятника видатному письменнику й новелістові.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ДзеркалоМедіа.

“Ми вирішили приурочити до цього свята відкриття оновленого простору перед навчальним закладом. Дякую всім і кожному, хто долучився. Ця справа є добрим прикладом того, що спільно можемо зробити багато”, – написав у фейсбук міський голова Богдан Станіславський.
 Очільник Коломийської громади також повідомив, що вже є меценат, який готовий профінансувати виготовлення і встановлення пам’ятника Стефаникові.
“У цьому ліцеї навчались безліч великих коломиян. Хтось залишився жити в Коломиї, багато роз’їхались по світу. Я знаю, що вже вони готові долучитись до розбудови ліцею і цей благоустрій території буде лише початком добрих змін для цього навчального закладу” – додав мер.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.