KALUSH та Alyona Alyona отримали музичну премію YUNA за трек “Гори” (відео)

Відео-новини, Новини

Стали відомі лауреати Національної музичної премії YUNA 2021. Одну зі статуеток забрав гурт KALUSH та Alyona Alyona за трек “Гори”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Галку”.

12 травня відбулася десята ювілейна церемонія Національної музичної премії YUNA. Оголосили переможців у 17 номінаціях. Зокрема Alyona Alyona & KALUSH були відзначені за найкращий хіп-хоп-хіт («Гори»). У цій же номінації конкурентами для них були Alina Pash, ТНМК, MamaRika, Бумбокс та Крихітка.

Нагадаємо, що патріотичний радіохіт та знятий на нього кліп у Карпатах Alyona Alyona & KALUSH презентували взимку 2019 року. Зараз на ньому понад шість мільйонів переглядів та 136 тисяч лайків.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.