На Прикарпатті оголосили штормове попередження: грози, град та рвучкий вітер

Новини

На Івано-Франківщині погіршиться погода, там навіть оголосили штормове попередження. 12 травня у регіоні прогнозують грози та град.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на https://24 Канал.

В управлінні з питань цивільного захисту ОДА попередили про небезпечні метеорологічні явища. Мовиться про I рівень небезпечності, жовтий.

“До кінця дня 12 травня по області та місту очікується гроза, місцями град, пориви південно-східного вітру 15-20 метрів на секунду”, – зазначили в Івано-Франківська ОДА.

Крім цього, 12 – 14 травня на території Івано-Франківської області та міста ДСНС прогнозує високу та надзвичайно високу пожежну небезпеку.


Пожежна небезпека 12 травня / Карта Укргідрометцентру

Погода на Прикарпатті

За даними Укргідрометцентру, на Прикарпатті у середу, 12 травня, денна температура коливатиметься у межах +21…+23 градусів. Вночі стовпчики термометрів опустяться до +9.

13 травня в область прийде похолодання, вдень температура сягатиме лише +16…+18 градусів. А у п’ятницю та на вихідних синоптики прогнозують у регіоні не більше ніж +20 градусів.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.