На Бакоті відкрили туристичний центр

Новини, Суспільство, Туризм

На відомій туристичній локації Бакота, що у Хмельницькій області, з’явився туристично-інформаційний центр.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на видання Є.

«Туристично-інформаційний центр повноцінно запрацює із 20 травня, але вже на ці травневі вихідні він працював у тестовому режимі. В активний туристичний період центр працюватиме без вихідних із 10 ранку до 22 вечора, щоб кожен зміг сповна скористатися послугами й допомогою», – йдеться у повідомленні.

Туристи зможуть там отримати інформацію про те, де переночувати та поїсти, а також дізнатися про доступні екскурсії, розваги і локальних виробників. У центрі планують продавати місцеву крафтову продукцію, проводити її дегустацію та організовувати відвідування локацій, де її виготовляють.

З 20 травня в турінфоцентрі можна буде замовляти екскурсії на квадроциклах, сафарі-джипі або катері, а також політати на пара планах, повітряній кулі та зобити світлини в облаштованих фотозонах.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.