У Єрусалимі поновилися сутички: 200 людей поранених (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство, Туризм

Вранці, 10 травня у Східному Єрусалимі відбулися нові сутички між поліцією Ізраїлю та палестинцями. У результаті майже 200 поранених.

Напередодні Ізраїль закрив місце паломництва для євреїв через зростаючу напругу в країні. Останнє рішення викликало гнів у правих законодавців. Поліція також повинна вирішити, чи дозволяти запланований раніше святковий парад євреїв-націоналістів у столиці, оскільки це може призвести до чергової ескалації.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Time of Israel.


Поліція ввійшла в район Храмової гори через напад палестинців на поліцейський пост. Палестинський Червоний Півмісяць повідомив про сотні поранених.

Разом з тим, запланований на вечір парад з прапорами, присвячений Дню Єрусалиму, повинен відбутися. І його маршрут пролягає через шхемські ворота – один з центрів заворушень.

Поліція Ізраїлю заявила, що в районі Храмової гори і Старого міста знаходяться тисячі жителів Палестинської автономії і арабських міст півночі Ізраїлю, які прибули спеціально для участі в заворушеннях.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.