У Верховині загорівся відпочинковий комплекс, який нещодавно відвідував Зеленський (фото)

Новини, Суспільство, Туризм

На вихідних трапилась пожежа на території відпочинкового комплексу “Водограй Карпат” у селищі Верховина.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Верховинський РВ Головного Управління ДСНС в області.

На зображенні може бути: просто неба

08 травня о 09:40 на пункт зв’язку Державної пожежно-рятувальної частини номер 12 смт Верховина поступило повідомлення про пожежу в селищі Верховина по вулиці Жабєвський Потік.

На зображенні може бути: просто неба

На місце пожежі направлено 2 відділення. По прибуттю було встановлено що пожежа виникла в приміщенні приватного двох поверхового котеджу. Завдяки оперативним діям рятувальників пожежу було ліквідовано.

На зображенні може бути: просто неба

Як відомо, на території відпочинкового комплексу “Водограй Карпат” знаходиться Музей гуцульської магії, який на травневі свята відвідав президент Володимир Зеленський з дружиною Оленою.

Музей гуцульської магії | КПІ ім. Ігоря Сікорського

Неподалік, на цій же вулиці, знаходиться і будинок-музей фільму «Тіні забутих предків», в якому також побувало президентське подружжя.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.