Росіяни обстріляли житловий сектор Мар’їнки (фото)

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

8 травня російські війська в районі проведення операції Об’єднаних сил дев’ять разів порушили режим припинення вогню.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на BBC Україна.

Внаслідок цього наші захисники та цивільне населення не зазнали втрат, повідомляє пресцентр ОС у ранковому зведенні.

Окупанти відкривали вогонь із заборонених Мінськими домовленостями артилерійських установок 122-го калібру та мінометів 120-го калібру поблизу селища Південне. Два рази збройні формування Росії обстрілювали із мінометів 82-го калібру та стрілецької зброї в районі Авдіївки та один раз – біля Опитного.

Біля селища Новгородського російські найманці стріляли у бік позиції наших захисників із великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем, а біля селища Золоте-4 – зі станкових протитанкових гранатометів.

З протитанкових гармат калібру 100 мм та автоматичних станкових гранатометів ворог стріляв двічі біля Мар’їнки. Також збройні формування РФ обстріляли цивільну інфраструктуру міста.

Українська армія відкривала вогонь у відповідь, реагуючи на обстріли ворога. Про всі факти порушень українська сторона СЦКК оперативно повідомила СММ ОБСЄ.

На сьому годину ранку з початку доби 9 травня порушень режиму припинення вогню не зафіксували.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.