Дочка судді, яка називала українців “бидлом”, раптово стала патріоткою і попросила вибачення

Відео-новини, Новини, Суспільство

Напередодні у мережі вибухнув черговий антиукраїнській скандал – користувачка на ім’я Настя висловила обурення щодо реакції українців на співака Басту.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на 24 канал.

Настя, зокрема, підтвердила, що її прізвище – Константинова. Також вона розповіла, що справді походить із родини адвокатів. Раніше у мережі писали, що її мати Христина Константинова працює у Печерському райсуді Києва. Батько дівчини – колишній офіцер СБУ Анатолій Тарасюк. Зараз він працює в ДБР і розслідує справи Майдану.

Своє попереднє висловлювання вона назвала неправильним. Також вибачилася “перед тим українськими громадянами, яких її слова обурили та виправдано розгнівали”.

Таку свою поведінку Настя пояснила любов’ю до творчості Басти. Але, як підкреслила, нічого не знала про його політичні погляди.

“Якщо він справді підтримує анексію Криму, то я це не розділяю.Також хочу вибачитися за свої грубі висловлювання у бік наших українських громадян, які захищають свою територію та відстоюють інтереси територіальної цілісності”, – наголосила дівчина.

Константинова додала, що в дитинстві дуже любила відпочивати в Криму, як і багато хто. Тому їй дуже шкода, що зараз ця земля – тимчасово окупована.

Також хотіла б сказати, що я – патріот своєї країни Я народилася тут і виросла. Я поважаю людей, що захищають мою країну. Я – за цілісність країни. Я справді хочу її єдності та процвітання, – заявила новоспечена патріотка.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.