Скільки підприємців отримали карантинні гроші

Без рубрики, Економіка, Новини, Політика, Суспільство

75 тис. підприємців і найманих працівників в Україні отримали по 8 тис. грн допомоги від держави. Зареєструвалися на отримання грошей 320 тис. осіб, які не працювали через локдаун.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на BBC Україна.

На одноразові виплати по 8 тис грн направили з бюджету 600 млн грн. 380 млн грн піде на виплату найманим працівникам, 220 млн грн – ФОПам.
Заявку на компенсацію потрібно подати через портал Дія до 19 травня. Програма державної підтримки буде доступна протягом 2021 року для всіх областей, які потрапляють до червоної зони.

“Зараз більшість регіонів виходять із жорстких карантинних обмежень. Проте отримати допомогу від держави можна продовж 30 днів з дня запровадження правил червоної зони в регіоні. Якщо цей регіон було віднесено до червоної зони протягом лютого-березня, необхідно звернутися за допомогою через портал або застосунок Дія до 19 травня”, – повідомив міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Ігор Петрашко.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.