Франківців запрошують на відкриття локацій на Вовчинецьких горах

Новини, Суспільство, Туризм

В неділю, 9 травня, всіх охочих запрошують на Вовчинецький пагорб. Тут заплановане відкриття частини туристичних локацій.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“Запрошуємо відвідати нові круті локації на Вовчинецькому пагорбі, які вже чекають своїх гостей.
Східці-тераси, фотозона, оглядовий майданчик, інфраструктура для пікніків – це лише частина обладнання, яке розміщено в рамках реалізації проєкту «Управління і використання міських лісів як природної спадщини в містах Дунайського регіону» (URBforDAN)”, – запрошують органівзатори.

Гостей свята чекають:
– цікаві воркшопи для дітей та дорослих
– тренування з основ трейлранінгу
– фотосесія та фотобокси

Оскільки проєкт URBforDAN спрямований на вирішення актуальних потреб та проблем, в його реалізації широко застосовується партисипативний підхід, за допомогою якого всі користувачі Вовчинецьких гір зможуть оцінити нове місце для відпочинку.

“Якщо Вам подобається активний відпочинок на природі та цікавитеся тематикою збереження екосистеми – то цей захід саме для Вас!”, – додають організатори події.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.