Українців здивували прогнозом до кінця тижня

Новини, Суспільство

В Україні завтра буде порівняно тепло. Схід та більша частина півдня належатимуть сухій погоді. Протягом дня температура повітря в середньому очікується у діапазоні +15…20°С.

На півдні та сході до +22°С, повідомляє синоптикиня Наталка Діденко у Facebook, пише інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Свіжішати повітря почне у західних областях, до +13…15°С.

“Ця свіжість, а, якщо чесно – похолодання, пошириться у суботу на всю західну частину країни, північні та більшість центральних областей. 7 ж травня до нас притуркоче черговий атмосферний фронт, який зумовить дощі на заході, півночі, на Одещині та у багатьох центральних областях, окрім Дніпра з районами”, – йдеться у повідомленні.

У Києві також відбудеться ротація атмосферних фронтів. Ніч та ранок п’ятниці у столиці обіцяють бути сухими, а ось вже вдень у Києві пройде дощ. Температура повітря завтра передбачається у межах +17…18°С. У суботу похолодає до +12…14°С, а з неділі нарешті почне теплішати.

Неділя обіцяє сонячну та порівняно теплу погоду, лише у східних областях України затримається дощовий атмосферний фронт та буде трохи прохолодніше.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.