Сотня поліцейських, курсанти та громадські формування забезпечать правопорядок на Великдень (відео+фото)

Новини, Суспільство

30 квітня на плацу Прикарпатської філії НАВСУ за участю в.о керівника закладу Андрія Лящука та старшого інспектора відділу превентивної діяльності Івано-Франківського РУП Степана Матехи  відбувся інструктаж курсантів, які приймуть участь у забезпечені охорони публічного порядку в місті Івано-Франківську під час Великодніх свят.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

За словами Степана Матехи охорону порядку забезпечуватимуть 100 правоохоронців Івано-Франківського РУП, 100 представників Прикарпатської філії НАВСУ та громадських формувань.

Поліція закликає мешканців та гостей Прикарпаття у час святкування Великодня проявляти правосвідомість, дотримуватись карантинних вимог і сприяти правоохоронцям у виконанні службових обов’язків з охорони правопорядку.

«Бажаю усім франківчанам та гостям міста веселих свят і без порушень! Святкуйте відповідально!» – наголосив Степан Матеха!

Подробиці від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.