Руслана Мостового звільнили з посади головного тренера “Прикарпаття”

Новини, Суспільство

Головного тренера футбольного клубу “Прикарпаття” Руслана Мостового звільнили з посади.

Про це міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків повідомив на своїй сторінці у Facebook,  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

“Мостовий йде! Т.в.о. Олег Рипан! Дякую за роботу! На жаль результат не втішний! 0:1 Миколаїв!”, – йдеться в дописі.

Нагадаємо, 30-го квітня “Прикарпаття” зіграло з командою “Миколаїв”. Гра відбулася у межах 24-го туру Першої ліги України. Франківці програли з рахунком 0:1.

“Єдиний гол досвідченого Вадима Яворського приніс мінімальну перемогу “корабелам”, які обійшли “Волинь” і піднялися на п’яту позицію. Натомість івано-франківська команда і надалі знаходиться в зоні вильоту, перебуваючи на передостанньому 15-му місці чемпіонату Першої ліги …”, – повідомили на сторінці “Прикарпаття” у Facebook.

Варто додати, що Руслана Мостового призначили тренером команди у вересні після того, як колишній наставник івано-франківського “Прикарпаття” Володимир Ковалюк залишив свій пост.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.