Москва продовжує посилювати довгострокову військову присутність у Криму – голова розвідки Міноборони США

Новини, Політика, Суспільство

Голова розвідувального управління Міністерства оборони США генерал-лейтенант Скотт Бер’є заявив, що перспективи вирішення конфлікту на сході України в короткостроковій перспективі є примарними. Разом із цим, за його словами, Москва продовжує посилювати свою військову присутність в окупованому Криму.

Бер’є зауважив про це у письмових свідченнях, наданих комітету Сенату США з питань збройних сил.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на «Голос Америки».

Коментуючи характер військової присутності Росії поблизу кордонів України раніше цього місяця, Бер’є заявив, що, ймовірно, дії Росії були «частиною кампанії змусити Україну поступитися вимогам Кремля».

«На Кримському півострові, на додаток до недавніх розміщень сил, Москва продовжує посилювати свою довгострокову військову присутність, щоб стримати морські і повітряні операції Заходу, бути здатною до проєкції військової сили в регіон, і заявити про рішучість утримувати півострів», – зазначив голова розвідувального управління Міноборони США в своїх коментарях щодо України.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.