Скандальний екс- міліціонер Михайло Ільницький у Івано- Франківську звів незаконну будову? Люди обурені і готові до протестів (відео+фото)

Відео-новини, Новини, Суспільство

У чистий четвер в місті Івано-Франківську у дворі будинку №-42 по вул. Південний Бульвар зібралися незадоволені мешканці.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Напередодні скандально відомий екс-міліціонер Михайло Ільницький зі слів мешканців незаконно захопив частину прибудинкової території, без будь -якого дозволу залив фундамент для зведення паркану та брами.

Мешканець будинку Олексій Нижник розповів, що 2009 році Михайло Ільницький отримав у приватну власність земельну ділянку 0,0212 га. для зведення та обслуговування гаражу. Михайло Ільницький добудував гараж, а в 2021 році захопив прибудинкову територію під обслуговування будинку №-42 по вул. Південний Бульвар де без буть-яких дозволів залив фундамент під паркан та браму. Люди зверталися до різних державних інстанцій однак поки реальної допомоги не отримали

Збурені такою зухвалістю та самоуправством пана Михайла Ільницького люди готові відстоювати свої права та будуть домагатися знесення незаконної будови та приведення прибудинкової території до попереднього стану.

також читати: Марнотрацтво і руйнація під час “реконструкції” Івано-Франківського міського озера (відео+фото)

Люди надіються на підтримку та рішучість міського голови Руслана Марцинківа у демонтажі незаконної будови та притягненню винної особи до відповідальності згідно Закону.

Нагадаємо, що Михайло Ільницький уродженець Долинського району Івано-Франківської області, екс – полковник міліції та голова партії «Громада і закон» не раз потрапляв у гучні скандали. Зокрема в 2017 році поліція затримала пана Михайла за керування транспортним засобом в стані сп’яніння, у свою чергу екс-міліціонер звинувачував полісменів у незаконному затриманні та нанесені тілесних ушкоджень.

Зв’язатися із Михайло Ільницьким щоб прояснити його позицію не вдалося.  Редакції Голос ІФ залюбки надасть можливість пану Михайлу висловити свою позицію стосовно будівельного скандалу у любий зручний для нього час.

Подробиці у відео від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.