Франківців кличуть взяти участь у Всесвітньому благодійному забігу

Новини, Суспільство

9 травня на міському озері в Івано-Франківську проведуть благодійний забіг Wings for Life World Run.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Бліц-Інфо.

Wings for Life World Run — це коли десятки тисяч людей по всьому світу біжать одночасно, щоб допомогти знайти методи лікування травм спинного мозку. Це Всесвітній благодійний забіг, учасником якого може стати кожен.

Організаторкою забігу в Івано-Франківську є майстер спорту України міжнародного класу, чемпіонка світу та Європи, неодноразова рекордсменка Європи з легкої атлетики серед юніорів, учасниця XXVIII Олімпійських ігор, засновниця Бігового клубу “runIFcommunity” Неля Непорадна.

ЯК ВЗЯТИ УЧАСТЬ?

1. Завантажуй мобільний додаток WINGS FOR LIFE WORLD RUN. Завантажити для IPhone, або для Android.

2. Сплачуй реєстраційний внесок у розмірі 10 євро — 100% якого підуть на дослідження з пошуку методів лікування травм спинного мозку.

3. Додавайся до організованого APP забігу в місті Івано- Франківськ долучившись до команди «Ivano-Frankivsk runners» АБО біжи індивідуально, де б ти не був!

4. Біжи з мобільним додатком разом зі всім світом заради тих, хто не може.

“Запрошуємо тебе до спільного старту вже на звичній локації для бігунів в місті Івано-Франківськ – (станція прокату човнів) 9 травня 2021 року. Забіг розпочнеться рівно о 14:00 по всьому світу. Віртуальний автомобіль-фініш стартує через 30 хвилин зі швидкістю 14 км/год. і поступово набирає швидкість, поки не «зловить» останнього бігуна”, – кажуть організатори.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.