В Івано-Франківську триває виставка незвичних великодніх яєць (відео)

Новини, Суспільство

В Івано-Франківську на території Палацу Потоцьких триває виставка незвичних великодніх яєць «Райця» Володимира Гарматюка. На ній представлено понад 20 творів, і кожен – із неповторним орнаментом та має свою особливу назву.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Кожна представлена робота має свого власника, тому автору довелось зібрати їх у них спеціально для виставки. Загалом чоловік представив понад 30 світлин писанок та понад 20 самих творів.

Для створення своїх робіт автор використовував різні матеріали: папір, картон, дерево та навіть метал. Надихає автора на створення таких писанок чимало речей: музика, люди, кольори та різні орнаменти.

Одну із писанок, яка представлена на світлині, автор створив надихнувшись узором сукні письменниці Власти Власенко. І назвав її «Шкрябають знаки на жовтім одвірку». Також Власті належить одна із представлених на виставці робіт.

Триватиме виставка «Райця» на території Палацу Потоцьких близько двох тижнів.

Детальніше у сюжеті ТРК “РАІ”:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.