Оскар-2021: найепатажніші образи зірок (фото)

Новини, Суспільство, Туризм

Цьогоріч на церемонії вручення 93-ї Американської кіноакадемії були присутні як номінанти, так і зірки, які оголошували переможців і вручали нагороди. Церемонія “Оскар-2021” відбулася в ніч із 25 на 26 квітня на головному залізничному вокзалі Union Station у Лос-Анджелесі.

Напередодні кіноцеремонії гості здали три аналізи на коронавірус, а на вході їм вимірювали температуру.
Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на HB Life.

Зірки пройшлися традиційною червоною доріжкою, на якій похизувалися яскравими вбраннями.

Американська акторка та лауреатка премій “Оскар”, “Золотий глобус”, “Еммі” Віола Девіс обрала білу сукню бренду Alexander McQueen. Британська акторка театру й кіно Керрі Малліган постала в пишному золотому вбранні від Valentino Haute Couture. Американська акторка, продюсерка й володарка “Оскара” Різ Візерспун з’явилася в червоній сукні від Dior Haute Couture. Австралійська акторка Марго Роббі вразила довгою сукнею з квітковим принтом від Chanel. Американська акторка й лауреатка премій “Оскар”, “Еммі” й “Золотий глобус” Голлі Беррі обрала фіолетове вбрання від Dolce&Gabbana.

Якими ще образами вражали знаменитості на червоній доріжці, дивіться в добірці.

Американська акторка та лауреатка премій "Оскар", "Золотий глобус", "Еммі" Віола Девіс обрала білу сукню бренду Alexander McQueen
Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.