У Франківську виявили 20 ділянок, де порушені правила оренди комунальної землі

Економіка, Новини, Суспільство

20 земельних ділянок на території Івано-Франківська наразі використовуються з порушеннями орендних відносин.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ

Про це свідчать результати перевірок управління самоврядного контролю Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради.

Як інформують у Департаменті, основна увага у роботі підрозділу передусім зосереджена на фіксуванні порушень орендних відносин у промислових зонах територіальної громади.

Зокрема 19 квітня було проведено обстеження земельної ділянки на Макогона, 23б (вхід з вулиці Промислова) в обласному центрі. За результатами перевірки встановлено факт неналежного користування ділянкою площею 0,38 гектарів. Працівники управління склали акт обстеження земельної ділянки та розраховують розмір несплачених коштів за її використання.

Також тривають перевірки земельних ділянок, які використовуються з порушенням земельного законодавства у Хриплинській промзоні.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.