Шмигаль заявив, що не змінюватиме умов карантину на свята

Здоров'я, Новини, Політика, Суспільство

На травневі свята модель адаптивного карантину в Україні не змінюватимуть, але українцям варто проявити відповідальність і уникати масових скупчень.

Причина в тому, що така модель показала свою ефективність. Про це на своїй сторінці у facebook написав прем’єр Денис Шмигаль, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“Наближаються важливі для українців свята. Важливо, щоб радість від їхнього святкування не затьмарило зростання захворюваності. Уряд не буде на травневі свята змінювати модель адаптивного карантину, яка демонструє ефективність. Цього тижня з “червоної” зони вже вийшли Чернівецька і Одеська області, де стабілізувалася динаміка захворюваності. Наступного тижня до них може додатися ще кілька областей”, – пише глава уряду.

Він нагадав, що цього тижня обговорив питання дотримання карантину з представниками Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій.

“Ми цінуємо і дякуємо її членам за розуміння й сприяння в протидії поширенню коронавірусу”, – написав Шмигаль.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.