Куркума врятує від депресії та інших захворювань

Здоров'я, Новини, Суспільство

Спеція куркума має багато корисних властивостей.

Вона може сприяти у попередженні раку та знизити ризик хвороб серця.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на sayyes.

Також спеція може боротись із хронічними захворюваннями. Має в своєму складі багато активних хімічних речовин. Наприклад, куркумін, потужний антиоксидант, що має яскраво виражену протизапальну дію.

Куркума запобігає захворюванням головного мозку. Вона рятує від депресії. Вчені підтвердили, що є ефективною у лікуванні від депресії.

Не менш важливо, що уповільнює старіння. Окислювальний стрес, тобто надлишок в організмі вільних радикалів, це фактор, що прискорює старіння. Куркума здатна з цим боротися.

Спеція ще захищає печінку від пошкоджень. Регулярне вживання куркуміну знижує ризик і призупиняє розвиток різних хвороб печінки. Це стосується неалкогольної жирової хвороби печінки, фіброзу, цирозу.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.