МОЗ оновило карантинний розподіл: Івано-Франківщин залишається у “жовтій” зоні

Здоров'я, Новини

Міністерство охорони здоров’я оновило розподіл на карантинні зони: “жовті” лише три області.

Про це свідчать дані, оприлюднені на сайті МОЗ 23 квітня, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на Правду іф.

МОЗ досі залишає Буковину в “червоній” зоні попри те, що Держкомісія з надзвичайних ситуацій від 22 квітня відправила її на “жовтий” рівень. На ньому є три області: Херсонська, Івано-Франківська та Закарпатська.

За індикаторними показниками МОЗ, суворі обмеження діють у 13 “червоних” регіонах: це Київ, Житомирська, Запорізька, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Сумська, Харківська, Хмельницька, Чернівецька та Чернігівська області.

У багатьох регіонах поступово зменшуються показники госпіталізації хворих з коронавірусом. Найбільші цифри протягом кількох тижнів фіксують у Хмельницькій області: сьогодні – 103,6. У також в Києві – 64,9. Норма становить 60 на 100 тисяч населення.

У “помаранчевій” зоні – дев’ять регіонів – Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Кіровоградська, Луганська, Рівненська, Тернопільська і Черкаська області.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.