ЦВК офіційно визнали переможцем Василя Вірастюка на довиборах в Раду

Новини, Політика, Суспільство

Центральна виборча комісія офіційно визнала кандидата від партії “Слуга народу” Василя Вірастюка переможцем на виборах народного депутата на 87 окрузі. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на засідання ЦВК.

Відповідне рішення комісія прийняла на засіданні. Голова ЦВК Олег Діденко зазначив, що наразі всі судові справи щодо виборів на окрузі завершені, а відповідно можна перейти до встановлення результатів.

До ЦВК від Окружної виборчої комісії надійшов уточнений протокол про підсумки голосування. Згідно з ним, Вірастюк отримав 15 536 голосів виборців.

Комісія також отримала звернення від виборців з трьох дільниць округу та від представника кандидата від партії “За майбутнє” Олександра Шевченка щодо дій ОВК.

Водночас в ЦВК зазначили, що рішення судів вже набрали законної сили, а саме в них оскаржувались дії Окружної виборчої комісії.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.