Молода мама з Більшівців звинуватила працівників дитячого садочка у булінгу. Поліція факт не підтвердила (відео+фото)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Суспільство

В селищі міського типу Більшівці розгорівся конфлікт місцевого значення. Молода мама Олександра Бігановська запідозрила вихователів місцевого дитячого садочку у булінгу відносно її малолітньої доньки.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Булінг  – залякування, цькування, задирання — різновид насильства; навмисне, що не носить характеру самозахисту довготривале фізичне чи психологічне насильство з боку індивіда чи групи, які мають певні переваги (фізичні, психологічні, адміністративні тощо).

З приводу ймовірного булінгу кореспонденти Голос ІФ поспілкувалися із завідуючою місцевого дитячого садочку Галиною Білоус, педагогом із 47 річним стажем роботи.

За враженнями кореспондентів Голос ІФ у дитячому садочку Більшівецької ТГ панує позитивна атмосфера.

також читати: На Прикарпатті розшукують двох хлопчиків з франківського центру реабілітації (фото)

З приводу можливих порушень прав дитини Олександра Бігановська зверталася до різних державних інстанцій, у тому числі і до працівників Галицького ВП.

На запит редакції в ГУ НП в Івано -Франківській області відповіли, що в лютому 2021 року до відділення поліції № -3 (Галич) Івано-Франківського РУП надходило звернення пані Олександри. За викладеними у зверненні фактами ознак кримінального чи адміністративного правопорушення не встановлено, факт булінгу не підтвердився.

Турбота мами про безпеку дитину, захисту її прав є позитивними проявом розвитку громадянського, демократичного суспільства і хоча й факт не знайшов свого об’єктивного підтвердження редакція  Голос ІФ закликає усіх українців бути не байдужими до захисту свої прав та прав інших громадян. Тільки активною, рішучою позицією та діями ми зможемо побудувати справжнє європейське суспільство в Україні.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.