Михайло Цимбалюк: Перемога України – в сильній українській армії та дипломатії

Новини, Політика, Суспільство

Таке переконання висловив народний депутат України від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк під час спілкування з журналістами.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

За словами політика, владі треба утверджувати демократичні цінності.

«Важливо, щоб українська влада розуміла, що НАТО – це насамперед демократія і свобода слова, а також високі військові, медичні, освітні, правові та судові стандарти», – сказав Михайло Цимбалюк.

Нардеп також розповів, що допоможе Україні стати сильною державою та якою повинна бути дипломатія у протистоянні агресії Російської Федерації.

«Перемога України полягає насамперед у сильній українській армії, яка готова захищати кожен сантиметр української землі, та не менш сильній дипломатії. Слід вибудовувати свою власну лінію щодо залучення США до Будапештського меморандуму. Влада має розуміти, що наші проблеми не вирішить ніхто», – переконаний народний депутат.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.