Kalush та екссолістка гурту Yuko випустили спільний трек (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Гурт Kalush та ЮЮ (Юлія Юріна, ексучасниця гурту YUKO) записали новий фіт під назвою «Халепа».

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

«Халепа» присвячена усвідомленню того, що проблеми й спокуси є всюди, тому потрібно бути обережними зі своїми рішеннями.

«Минулого року ми познайомилися з Олегом (Kalush) в ДК “Masterskaya”. Він був у кепці, а я без рожевої панамки його навіть не впізнала. Ми поспілкувалися, зацінили треки один одного і домовилися про коллабу. Все було дуже швидко і просто. Обрали біт, придумали текст, записали партії за годину, а вже в інший день за годину записали лірик відео. Прикольний і дуже простий у спілкуванні тип!», — коментує співпрацю Юлія.

«Йо, братва, сьогодні маємо новий реліз і новий випуск славнозвісної рубрики з ЮЮy. Не буду лити багато води, просто зацініть що вийшло, тру шит внатурі! Пишіть, що думаєте про таке поєднання і як вам вообше трек», – йдеться на сторінці Kalush.

Нагадаємо, що 19 лютого KALUSH презентував свою дебютну платівку під назвою Hotin. Її названо на честь рідного району лідера команди Олега Псюка. В 14 треках і 3 фітах він розповідає свою історію життя.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.