Франківські веслувальниці вибороли два “золота” та чотири “срібла” на Кубку України (фото)

Новини, Суспільство

Кубок України з веслування на байдарках і каное зібрав у місті Дніпро близько 700 спортсменів та спортсменок. Веслувальниці з Івано-Франківська привезли з турніру шість нагород . 

Старший тренер СК “Альбатрос” Микола Періг розповів “Галці”, що на змаганнях виступали франківські юнаки та жінки, проте нагороди вдалося вибороти лише дівчатам, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

21-річна Оля Крикун здобула “золото” на дистанції 1000 метрів у каное-двійці С-2 з львівською спортсменкою. Також два “срібла” вона виборола на дистанції 200 та 500 метрів. На одній з дистанцій дівчата програли дві секунди у боротьбі за “золото” команді, яка представлятиме Україну на Олімпійських іграх.

16-річна Іра Федорів виступала у юніорах на каное-одиночці С-1 та здобула “золото” дистанції на 200 метрів. Також 16-річна Ксенія Романчук здобула два “срібла” на дистанції у 200 та 500 метрів.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.