На Прикарпатті горить лікарня – евакуйовано 37 людей (відео+фото)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Суспільство
15 квітня о 7:39 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу Долинської ЦРЛ в місті Долина на вулиці Оксани Грицей.
Як з’ясувалося, виникла пожежа покрівлі двоповерхової будівлі, та однієї кімнати старого корпусу Долинської ЦРЛ. Площа пожежі складала близько 250 м кв.,
Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ДзеркалоМедіа.
До місця події було направлено вогнеборців Державної пожежно-рятувальної частини №10, Державної пожежно-рятувальної частини №17, Державної пожежно-рятувальної частини №23, Державної пожежно-рятувальної частини №8, Державної пожежно-рятувальної частини № 6, воєнізованого гірничорятувального загону, частини спеціальної пожежної техніки Аварійно-рятувального загону спеціального призначення, Державного пожежно-рятувального поста м. Болехів, а також мобульну оперативну групу та чергову зміну оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС в області. Всього було залучено 75 чоловік особового складу та 17 одиниць техніки.
На місці події працює ланка газодимозахисної служби.
З приміщення було евакуйовано 37 людей.
На даний час триває ліквідація пожежі.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.