На Прикарпатті запустили флешмоб “Маска рятує!” (фото)

Здоров'я, Новини, Суспільство

У Івано-Франківській області запустили флешмоб у підтримку правил карантину: “Маска рятує!”.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на голову Івано-Франківської державної облдержадміністрації Андрій Бойчук.

Він закликав прикарпатців підтримати ініціативу і встановити рамку на головну світлину профілю, таким чином нагадуючи іншим не забувати дотримуватись протиепідемічних заходів.

“Найперше, що потрібно робити – користуватися засобами індивідуального захисту. Івано-Франківська облдержадміністрація запускає флешмоб “Маска рятує!” Ми просимо підтримати таку ініціативу і встановити нашу рамку на головну світлину профілю та нагадати родичам і друзям, що маски потрібно обов’язково одягати в громадських місцях”, – каже Бойчук.

Також, він нагадав, що ситуація з поширенням коронавірусної хвороби досі актуальна і подолати її можна тільки спільними зусиллями.

“Ми маємо пам’ятати про пандемію COVID-19 і строго дотримуватися правил карантину. Пам’ятаймо, що коронавірусу треба протистояти спільними зусиллями. І наша боротьба починається з елементарного – із носіння масок”, – зазначив голова області.

Створити спеціальну рамку для профілю у Фейсбук можна за посиланням.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.