Sky News зняли на відео табір російських військ на кордоні з Україною (відео)

Відео-новини, Новини, Політика, Суспільство

Журналісти Sky News зняли табір російських військ біля кордону з Україною під Воронежем. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на real-vin.com.

Вони серед іншого побували на залізничній станції Маслівка недалеко від українського кордону, де розвантажуються ешелони з російської військової технікою. Її переміщують на найближчий полігон, перетворений на величезний військово-польовий табір.

Кількість військових і техніки збільшується щодня.

У свою чергу, блогер і український патріот з окупованих територій «IgorGirkin» звернув увагу на «побут» прибули до кордонів України російських танкістів і з єхидно прокоментував: «Привезли і розмістили». На ролику люди у військовій формі сплять на землі навколо багаття, розведеного між танками.

Уже мінімум десять днів, як з усієї Росії залізними і автомобільними дорогами до рубежів України стягують війська і бронетехніку. Відповідні відеоролики масово публікуються в соціальних мережах, що, як не дивно, не викликає ніяких зауважень з боку правоохоронних органів РФ. Що дуже підозріло, так як це все-таки військова таємниця.

Також дуже підозріло, що вся бронетехніка не маскують, щоб її видали було видно. Хоча кожен танк або гармата, безумовно, має відповідний чохол і захисну сітку.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.