На Прикарпатті незаконно видобували піщано-гравійну суміш

Кримінал, Новини, Суспільство

На Коломийщині правоохоронці викрили протиправну діяльність місцевих мешканців, які нелегально видобували та завантажували піщано-гравійну суміш поблизу річки у селі Рунгури.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне Карпати.

Поліцейські вилучили у порушників техніку, за допомогою яких вони здійснював незаконну діяльність. За вказаним фактом слідчі проводять досудове розслідування.

12 квітня під час несення служби на території обслуговування працівники груп реагування патрульної поліції Коломийського районного відділу поліції виявили поблизу річки Сопівка у селі Рунгури Печеніжинської територіальної громади навантажувач та вантажівку. Мешканець району екскаватором видобував піщано-гравійну суміш і завантажував її на транспортний засіб «МАЗ 5549» під керуванням 59-річного коломиянина, повідомляє обласна поліція.

Жодних документів на право здійснення такої діяльності у чоловіків не було. У порушників надрокористування співробітники поліції вилучили транспортні засоби та помістили їх на територію відділу поліції. Наразі вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно.

Відомості про правопорушення слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 2 ст. 240 (Порушення правил охорони або використання надр) Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють всі обставини злочину.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.