Марцінків вивезе франківчан на дачі в розпал пандемії

Новини, Суспільство

В Івано-Франківську затвердили графік довозу громадян до дачних ділянок.

Про це повідомили в репортажі каналу 402, інформуєщоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на «Znaj.ua».

З 12 квітня в Україні розпочнеться дачний сезон. У зв’язку з цим у Франківську затвердили графік громадського транспорту для довозу городян до дачних масивів.

Для власників дач у Франківську діятимуть 15 маршрутів. До Хриплина доїхати можна буде з 2-ї автостанції на Пасічній, а в Дем’янів Лаз, село Рибне, Автолівмаш, Тисменицю, Крихівці, Черніїв та інші — з автовокзалу.

За словами начальника міського управління транспорту та зв’язку Андрія Гіглюка, рух автобусів буде не щоденним.

“В один тиждень автобуси курсуватимуть: понеділок, середа, п’ятниця. Тобто, непарні дні тижня. Наступного тижня курсуватимуть у парні дні: вівторок, четвер, субота” – сказав Андрій Гіглюк.

Андрій Гіглюк, кадр з репортажу каналу 402: Facebook

 

Андрій Гіглюк, кадр з репортажу каналу 402: Facebook

Проїзд в один кінець коштуватиме 4 гривні. При цьому для пільгових категорій громадян він буде безкоштовним при наявності відповідного посвідчення.

У мерії просять місцевих жителів дотримуватися правил карантину, з розумінням поставитися до незручностей, які виникли через ситуацію, що склалася і не створювати конфліктів.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.