Ще два золота в Москві. Українець виграв золото чемпіонату Європи

Новини, Політика, Суспільство

На чемпіонаті Європи в Москві український важкоатлет Дмитро Чумак 10 квітня здобув два “золота” у ваговій категорії до 109 кілограмів, передає щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Його результат в сумі двоборства 407 кг. Українець завоював золоті медалі у поштовху і в сумі. У своїй ваговій категорії Чумак обійшов болгарина і росіянина.

Спортсмен завоював вже третє “золото” на чемпіонатах Європи поспіль. Раніше він був найкращим у Спліті-2017 (до 94 кг) і Батумі-2019 (до 102 кг).

Чумак після перемоги виклав в Інстаграм картинку з палаючим Кремлем. Раніше золоті нагороди ЧЄ в Москві завоювали Каміла Конотоп, Ірина Деха і Аліна Марущак. У Дмитра Вороновського – “бронза”. Раніше титул найсильнішої людини світу виборов українець Олексій Новіков.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.