Прикарпатський поліцейський виборов першість на чемпіонаті України (фото) з пауерліфтингу

Новини, Суспільство

Минулих вихідних у Луцьку відбулися змагання з пауерліфтингу, жиму штанги лежачи та станової тяги.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Абсолютну першість та перемогу у своїй ваговій категорії виборов старший інспектор роти поліції особливого призначення Головного управління Нацполіції в області капітан поліції Андрій Левицький.

У змаганнях, які відбулися 3 і 4 квітня у Луцьку, взяли участь близько 300 спортсменів з різних куточків України. Серед них — і поліцейський з Івано-Франківщини. Всі спортсмени змагалися у триборстві та окремих вправах пауерліфтингу у своїх вагових категоріях.

Зрештою, у своїй ваговій категорії до 100 кг перемогу здобув прикарпатський поліцейський Андрій Левицький. Варто відзначити, правоохоронець майстер спорту міжнародного класу. До змагань він готувався протягом чотирьох місяців. І вкотре продемонстрував міцний характер та вміння здобувати перемогу!

Поліцейські вітають колегу зі значним спортивним досягненням і бажають подальших успіхів як у спорті, так і на службі.

Сектор комунікації

поліції Івано-Франківщини

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.