Помер чоловік Єлизавети II принц Філіп

Новини, Суспільство

У Великій Британії у віці 99 років помер чоловік королеви Великої Британії Єлизавети II герцог Единбурзький принц Філіп.

Про це повідомляється на офіційній Twitter-сторінці британської королівської родини, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне.

“З глибоким сумом Її Величність Королева оголосила про смерть свого коханого чоловіка, Його Королівської Високості Принца Філіпа, герцога Единбурзького. Його Королівська Високість мирно помер сьогодні вранці у Віндзорському замку”, — йдеться у повідомленні.

Принц Філіп представляв найдовше за часом існування і найстаріше за віком подружжя правлячого британського монарха, і є найстарішим чоловіком британської королівської сім’ї.

99-річний принц Філіпп був шпиталізований 16 лютого в лікарню короля Едуарда VII поганого самопочуття. Точна причина його первісної госпіталізації не розголошувалася, але в Букінгемському палаці тоді заявили, що це не пов’язано з коронавірусом.

Пізніше його перевели до іншої лікарні для спеціалізованого лікування серцевого захворювання, де 3 березня успішно провели операцію. 16 березня принца виписали з лікарні в центрі Лондона після успішної операції на серці.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.