У Франківську затримали чоловіка, який смертельно травмував товариша і погрожував вчинити самогубство (фото)

Кримінал, Новини

Вчора, 7 квітня, близько опівночі до поліції звернувся чоловік і повідомив, що виявив свого племінника без ознак життя і з тілесними ушкодженнями.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи, патрульної поліції виявлено тіло 39-річного чоловіка з ножовим пораненням, а саме: колото-різана рана задньої поверхні лівого стегна, повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Поліцію Івано-Франківської області.

Оперативні працівники встановили, що вдень до потерпілого додому приходив знайомий і на ґрунті неприязних відносин наніс удари кулаками, а після цього встромив ніж в область стегна та втік. Дядько, який мешкає разом з племінником, у пізній час виявив його уже без ознак життя.

Впродовж ночі оперативно-розшуковими заходами правоохоронці встановили особу зловмисника і розшукали його за місцем проживання. 30-річний чоловік не захотів співпрацювати з поліцейськими й погрожував покінчити з життям – хотів стрибнути з вікна багатоповерхівки. При цьому у руках тримав ніж і скло.

На місце події виїхало керівництво ГУНП в області, слідчі й оперативники обласної поліції, працівники Івано-Франківського відділу поліції, патрульні Івано-Франківщини, поліцейські діалогу, спецпризначенні роти поліції особливого призначення, медики та рятувальники. Після годинних перемовин поліцейським таки вдалося вмовити чоловіка припинити свої діяння.

На цей час слідчі затримали правопорушника у порядку ст. 208 КПК України без застосування зброї та спецзасобів. Медики надали чоловіку допомогу.

Встановлено, що підозрюваний раніше судимий, а також зараз на розгляді у суді перебуває справа відносно нього. За вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі.

Невдовзі слідчі оголосять йому про підозру, а суд обере запобіжний захід. Досудове розслідування триває, в ході якого з’ясовуються всі обставини події.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.