Коломиян запрошують долучитися до толоки

Новини, Суспільство, Туризм

Міський голова Богдан Станіславський закликав мешканців Коломийської громади долучитися до толоки, передає щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“З приходом теплої погоди зазвичай розпочинається період, коли люди наводять порядок у своїх містах чи селах. Ми підтримуємо цю традицію, тому вже розпочали загальну толоку в громаді.
Так, нещодавно працівники міської ради разом поприбирали частину Шевченківського парку. А з цього тижня за кожним структурним підрозділом закріплена своя ділянка, яку він зобов’язаний прибрати. Водночас запрошую мешканців приватних будинків, ОСББ та всіх небайдужих приєднатися до толоки. Прибравши своє подвір’я, частину вулиці чи скверу, ви допоможете нам зробити територію нашої громади охайнішою, чистішою та ще красивішою.

Підкреслюю, що власники приватних ділянок в межах населених пунктів зобов’язані привести їх до ладу. В іншому випадку на недобросовісних господарів муніципальна інспекція складатиме приписи про недотримання правил благоустрою”, – написав міський голова у фейсбук.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.