У Городенці ремонтують стадіон до відкриття футбольного сезону (фото)

Економіка, Новини, Суспільство

На Серафинецькому стадіоні, що на Городенківщині, в неділю, о 15:30 год. відбудеться відкриття футбольного сезону Городенківської ТГ. Народна команда «Пробій» гратиме з командою із Надвірної «Бескид».

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Городенківську міську раду територіальної громади – Офіційну сторінку.

Тому впродовж кількох тижнів футбольне поле готували для проведення гри, зокрема робили косметичний ремонт Серафинецького стадіону, ущільнили та вирівняли поле.

Для ремонту стадіону виділено фарбу, будівельні матеріали для лавочок, які вже прогнили. А також було надано спонсорську допомогу меценатами. В даних роботах взяли участь працівники ДНЗ та громадськість села.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.