У Калуші виник конфлікт через будівництво автомийки на місці колишньої водойми (відео)

Відео-новини, Новини

У Калуші підгірчани виступають категорично проти будівництва автомийки на місці колишньої водойми, яку підприємець, що викупив дану земельну ділянку, засипав. За їхніми словами, це стало причиною підтоплень частини будинків, які розташовані поруч.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “RAI”.

У Калуші склалася конфліктна ситуація щодо будівництва авто мийки у житловому масиві Підгірки. Підприємець, який з аукціону викупив дану земельну ділянку, засипав водойму, яка там була.

Болото засипали, і, як стверджують підгірчани, це стало причиною підтоплення сусідніх обійсть.

Мешканці прилеглої території звернулися до депутата Калуської міської ради Юрія Погинайка стосовно заборони зміни цільового призначення для будівництва автомийки.

З цієї ситуації необхідно шукати вихід, і він повинен бути в правовому полі – переконаний Юрій Погинайко. Від підприємницької діяльності не повинні страждати місцеві мешканці, але потрібно зрозуміти й власника земельної ділянки, який викупив її з аукціону і вже вклав туди немалі кошти – каже депутат.

Ситуацію намагатиметься вирішити і комісія Калуської міської ради.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.