ОВК № 87 оточили спецпризначенці: в СБУ пояснили чому (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини

Служба безпеки України у межах своїх повноважень вживає усіх необхідних заходів для недопущення спроб дестабілізації обстановки, порушення громадського спокою та вчинення правопорушень в ході проміжних виборів до Верховної Ради України.

Про це повідомляють у пресслужбі Служби безпеки України в Івано-Франківській області, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“Впродовж останньої доби до правоохоронних органів надійшло чотири повідомлення про замінування та 3 повідомлення про захоплення заручників на об’єктах 87 ОВО. Усі ці повідомлення були перевірені та виявилися неправдивими. За фактом завідомо неправдивого повідомлення про загрозу життю і безпеці громадян буде відкрито кримінальне провадження. Такі події свідчать про можливі спроби дестабілізувати ситуацію навколо виборів на 87 ОВО. У зв’язку з цим, СБУ прийнято рішення разом з органами Національної поліції забезпечувати охорону на 87 ОВО”, – йдеться у повідомленні.

СБУ наголошує, що в межах своїх повноважень реагуватиме на будь-які спроби порушити закон.

Нагадаємо, у неділю пройшли вибори на 117 виборчих дільницях (115 – звичайних, 2 – спеціальних) ОВО №87, який включає Надвірнянський район, частину Івано-Франківського району та частину Коломийського району.

ЦВК опрацювала 67% протоколів з ДВК станом на 9 годину 30-го березня. Кількість опрацьованих протоколів станом на 19 годину 31 березня не змінилась.

У вівторок вночі, 30 березня, на ОВК призупиняли роботу через повідомлення про мінування ОВК.  В той день у поліції повідомили, що повідомлення про мінування не підтвердилось.

Після цього, члени комісії не з’явились на продовження засідання окружної виборчої комісії 30 березня о 12 годині. Крім них, не прийшли ще п’ять членів ОВК.

ЦВК декілька разів змінювала голову та склад окружної виборчої комісії.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.