27-річний водій з Коломийщини за кермом Volkswagen Transporter збив велосипедиста

Кримінал, Новини, Суспільство
У Богородчанах автомобіль здійснив наїзд на чоловіка, який рухався проїзною частиною дороги із велосипедом у руках. Потерпілого доставлено до медзакладу. За даним фактом у поліції відкрито кримінальне провадження.
28 березня близько 22 години надійшло повідомлення про аварію, у якій травмувався 51-річний велосипедист. Слідчі попередньо встановили, що 27-річний водій автомобіля «Volkswagen Transporter», мешканець Коломийського району, рухався автодорогою «Мукачево-Львів», не обрав безпечної швидкості руху та вчинив наїзд на велосипедиста.
Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на обласна поліція.
Потерпілого з травмами лікарі доставили до медзакладу. Поліцейські освідували водія – він тверезий.
Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Поліція звертається до учасників дорожнього руху суворо дотримуватися правил дорожнього руху та заходів безпеки.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.