У Івано-Франківську горіла багатоповерхівка (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство
28 березня о 05:25 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в місті Івано-Франківськ на вулиці Північний Бульвар, повідомляє Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, передає щоденна онлайн-газета Голос ІФ.
До місця події було негайно направлено вогнеборців Державної пожежно-рятувальної частини №1 м. Івано-Франківськ та чергову зміну оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.
Як з’ясувалося, виникла пожежа квартири на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку.
Завдяки оперативності вогнеборців пожежу вдалося ліквідувати вже о 05:50
Надзвичайники провели евакуацію жителів з верхніх поверхів будівлі за допомогою автодрабини. На місці події було знайдено потерпілого, який не подавав ознак життя та винесено його на свіже повітря. На жаль, медики константували смерть чоловіка.

Причина виникнення пожежі встановлюється.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.