На Прикарпатті лідирує представник партії “За майбутнє” – екзитпол

Новини, Політика, Суспільство

За даними екзитполу, на одномандатному виборчому окрузі №87 в Івано-Франківській області на довиборах до Верховної Ради із незначним відривом перемагає представник партії “За майбутнє” Олександр Шевченко, передає щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

За даними екзитполу, Шевченко набирає 32,4% голосів, представник ВО “Свобода” Руслан Кошулинський – 31,6%, а кандидат від “Слуги народу” Василь Вірастюк – 29,4%.

Опитування відбувалося методом face-to-face на виході з дільниць.

Екзитпол охопив 50 виборчих дільниць, відібраних випадковим чином із дотриманням принципу рівномірності. Всього було опитано 3892 людини. Помилка репрезентативності дослідження – не більше 1,8%.

Передісторія:

  • У неділю проходять вибори до Верховної Ради в окрузі №50 у Донецькій області та окрузі № 87 в Івано-Франківській області.
  • Станом на 16 годину в окрузі №50 у Донецькій області явка склала 16,18%, в окрузі №87 на Івано-Франківщині – 23,72%.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.