Поліція нагадує: у суботу – «день тиші», будь-яка політична агітація заборонена

Кримінал, Новини, Суспільство

Цієї неділі, 28 березня, на території Івано-Франківщини відбудуться проміжні вибори Народного депутата Верховної Ради України та у шести територіальних громадах обиратимуть депутатів. Відповідно до чинного законодавства, сьогодні, 26 березня, – останній день агітації за кандидатів.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Опівночі 27 березня розпочинається «день тиші». За спонукання виборців голосувати або не голосувати за певного кандидата передбачена адміністративна відповідальність.

Кожному правопорушенню, навіть самому дрібному, буде надана правова кваліфікація з послідуючим вжиттям заходів згідно з чинним законодавством.

Правоохоронці закликають всіх дотримуватися виборчого законодавства. У разі виявлення порушень – негайно інформуйте про це поліцію.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.