В Івано-Франківській області судитимуть жінку за поширення фейків про вакцину

Новини, Суспільство

Жінка на своїй сторінці у Facebook написала, що вакцина нібито не пройшла всіх етапів випробування.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газетаГолос ІФ з посиланням на пресслужба суду.

У Коломийський міськрайонний суд Івано-Франківської області надійшла справа про притягнення до адміністративної відповідальності жительки міста Коломия через поширення фейків про вакцину. Про це повідомляє пресслужба суду.

Про яку саме вакцину йдеться, в повідомленні суду не уточнюють.

Із протоколу про адміністративне правопорушення випливає, що жінка на своїй сторінці у Facebook поширила неправдиву інформацію щодо вакцини, яка нібито не пройшла всіх етапів випробування.

У суді повідомили, що жінку судитимуть за поширення неправдивих чуток, що можуть викликати паніку серед населення (ст. 173-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення). Засідання призначено на 8 квітня.
У Коломийський міськрайонний суд Івано-Франківської області надійшла справа про притягнення до адміністративної відповідальності жительки міста Коломия через поширення фейків про вакцину.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.