У парках і скверах можна ходити без масок – Уряд уточнив деталі своєї постанови

Здоров'я, Новини, Політика, Суспільство

У МОЗ внесли зміни до постанови від 22 березня 2021 р. № 230 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236», якими визначили конкретний перелік місць обов’язкового носіння масок у регіонах «червоної зони» епіднебезпеки, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Так, згідно з цими змінами, масковий режим не передбачений у парках і скверах. Водночас носіння масок є обов’язковим у закладах охорони здоров’я та освіти, підземних переходах, зупинках громадського транспорту та інших територіях загального користування за неможливості дотримання фізичної дистанції не менше як 1 метра, інформують на сайті МОЗ.

Тією ж постановою від 22 березня уряд змінив правила перетину кордону – відтепер іноземці та особи без громадянства при в’їзді в Україну повинні мати при собі негативний ПЛР-тест, зроблений не більш як за 72 години до перетину кордону. Для громадян України, які перетинають державний кордон, умовою, яка звільняє їх від самоізоляції та обсервації, є також наявність негативного ПЛР-тесту, проведеного не більш як за 48 годин до перетину кордону.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.