Ми всі різні, але кожен з нас має розуміти, що такі прості речі як маска – рятують життя

Здоров'я, Новини, Суспільство

Кабінет Міністрів України 22 березня вніс зміни до карантинних обмежень у «червоних» зонах.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ФБ сторінку Андрія Бойчука – Голови Івано-Франківської ОДА.

Відповідно до постанови Уряду, забороняється перебування на територіях загального користування без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот.

Підтримую таке рішення. І хочу наголосити, що його потрібно дотримуватись обов’язково.

З пандемією ми боремось понад рік. За цей час, на жаль, не всі навчились правильно носити захисні маски. Існує навіть багато фейків про те, що маски непотрібні й вони ніяк не впливають на поширення COVID-19.

Хочу нагадати всім прикарпатцям, що засоби індивідуального захисту носити необхідно. Робіть це не тільки для себе, а й оточуючих.

COVID-19 – підступна хвороба. Ми не можемо знати, що людина, яка стоїть біля нас-здорова. Це може бути й не так. І якщо ця людина правильно одягне маску, то можливість того, що ми захворіємо, значно зменшується.

Отже, маска – це не просто засіб захисту, це повага до інших людей. Вони не впевнені, що ми здорові, а ми не впевнені, що вони. Маска – якраз та річ, що долає цю невпевненість. Маска означає безпеку.

#STOPCOVID19 #КризовийШтаб #МаскаЗахищає

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.