Зеленський обговорив питання вакцинації в Прикарпатті і допомогу місцевому малому бізнесу

Новини, Суспільство

Як повідомляє прес-служба Офісу президента, у зустрічі взяли участь голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Андрій Бойчук, голова Надвірнянської об’єднаної територіальної громади Зіновій Андрійович і громадський діяч Василь Вірастюк, який є кандидатом у народні депутати в 87-му мажоритарному окрузі.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Глава держави поцікавився ситуацією з вакцинацією в області, а також рівнем обізнаності місцевих жителів про важливість щеплення.

“Радий, що зараз люди починають потроху вакцинуватися. Нам треба збільшувати вакцинацію”, – наголосив президент.

Вірастюк також порушив питання компенсації збитків малому бізнесу.

Глава держави відповів, що уряд вже ініціював виплати в розмірі 8 тис грн з державного бюджету малим підприємцям, місцева влада зі свого боку за бажанням може додати до цієї суми кошти з місцевого бюджету.

Президент також поцікавився ходом проведення робіт із запобігання повеням на Івано-Франківщині.

Голова Надвірнянської ОТГ Зіновій Андрійович попросив Зеленського забезпечити опорну лікарню медичним транспортом. Глава держави зазначив, що це питання буде вирішено.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.