Поліція знайшла зловмисника, який поблизу аеропорту побив підлітків і втік

Новини, Суспільство

Поліцейські розшукали прикарпатця, який спричинив тілесні ушкодження неповнолітнім.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ГУ НП в Івано-Франківській області.

Потерпілі – двоє хлопців з Івано-Франківська. Зловмисника, який після вчинення протиправних дій утік з місця події, поліцейські розшукали. Слідчі розпочали досудове розслідування та встановлюють всі обставини.

20 березня до поліції Івано-Франківська надійшло повідомлення від медиків, що за допомогою звернулися 14-річні франківці.

Працівники слідчо-оперативної групи та ювенальної превенції з’ясували, що того ж вечора двоє підлітків перебували на одній із зупинок громадського транспорту. За словами хлопців, до них підійшов незнайомий чоловік й вчинив конфлікт та наніс удар одному неповнолітньому в область голови, а іншому – в обличчя.

Через декілька днів поліцейські встановили особу зловмисника та його місце знаходження. Йдеться про 45-річного мешканця Опришівців, Івано-Франківської ТГ.

При спілкування зі слідчими чоловік свою вину визнав і пояснив, що перебував напідпитку. Слідчі здійснюють досудове розслідування за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.